VIDEO FÖR FÖRETAG

Home » VIDEO FÖR FÖRETAG

Ett företag som lyckas att se bra ut framför både potentiella kunder, investerare och konkurrenter är ett företag som växer och vinner pengar. Det finns väldigt många olika saker som samtidigt representerar företaget. Företagets VD, språkrör, webbsida, själva produkten, visitkort, logotyp – allt. Jobbar man aktivt på att konstant bygga en bra bild av sitt företag så kommer det självklart se riktigt bra ut, men hur får man människor att se det? Om man bara litar på att de själva ska leta upp företaget och utforska alla dess aspekter så lär man inte växa snabbt. Det man behöver göra är att nå ut till folk och visa allt sammanfattat, vilket man enklast gör med hjälp av video för företag. Det måste inte vara en traditionell TV-reklam eller något sådant. En vanlig informativ video på internet som är intressant och visar upp företaget för allmänheten kan göra mycket mer för företaget än detaljerad reklam för en specifik produkt. Vi erbjuder vår tjänst ”Video för företag Stockholm” för alla sorters videouppdrag från företag.

 

Har man väl bestämt sig för att göra en video för företag så finns ett hinder man kan stöta på väldigt tidigt – videoproduktion priser. Många företag tar så stora summor för halvdana arbeten att man bestämmer sig för att istället filma en egen video för företag eller inte göra någon överhuvudtaget. Varken det ena eller det andra alternativet kommer att hjälpa företaget särskilt mycket. Det är här vi kommer till hjälp. Vi har arbetat med videoproduktion Stockholm och video för företag Stockholm i många år och vet hur man får allt gjort från början till slut. Logotyp, animeringar, scenario, rätt vinklar mm. Har vi perfekt koll på, vilket gör arbetet mycket enklare för oss än många ”moderna” och mindre erfarna företag. Det låter oss även ha lägre videoproduktion priser – lönsamt både för er och för oss.

 

Kvalitén på vårt arbete är alltid exceptionell och vi sätter alltid kundens önskemål i prioritet, samtidigt som vi bidrar med idéer och förbättringsförslag under arbetet med video för företag Stockholm. Vill du ha en presentationsvideo för ditt företag, en bra reklam eller vilken annan sorts video som helst? Kontakta oss – Videoproduktion Stockholm!

 

Showreel med några av våra senaste videoprojekt

 

 

 

Frågor angående videoproduktion?
Kontakta Oss!

✆ 08 – 559 24 573

kontakt@videoproduktionstockholm.se